home > brands > top

TOP

TOP

TOP

Hierbij introduceren wij onze geweldige compacte selectie kwaliteit Aloë Vera drankjes en fruit sapjes.

Het TOP merk staat garant voor een zeer goede kwaliteit drankjes met concurrerende prijzen. Wij zijn er trots op om u onze best verkopende aloë vera smaakjes aan te bieden: Naturel en Green Tea naturel met 20% aloë vera sap en pulp.
Daarnaast hebben we onlangs 3 smaken sapjes toegevoegd aan onze collectie, nl. Mango, Granaatappel en Fruit Cocktail, met echt fruit sap. U kunt de zon bijna proeven!

TOP Aloë Vera – TOP kwaliteit, TOP smaak!
Geniet van de unieke smaak van onze geweldige kwaliteit Aloë Vera drankjes met 20% vers aloë vera sap en pulp. Beschikbaar in de smaken Naturel en Green Tea Naturel in 500ML en 1500ML.

In onze Green Tea soorten gebruiken we enkel en alleen vers gezette groene thee – geen extracten of poeders – dagelijks vers geplukt van de hellingen in Taiwan.
De basis van onze TOP Aloë Vera drankjes is het pure en natuurlijke sap en pulp van de aloë vera plant, al eeuwenlang vermaard om zijn ongelooflijke eigenschappen. Geniet van de zalige en unieke smaak van deze speciale drankjes op elk moment van de dag, overal waar u wilt – op het werk, onderweg, tijdens het sporten of gewoonweg thuis.

TOP merk drankjes zijn smakelijk en een natuurlijk alternatief voor energy drankjes.

TOP fruit sap
Zoals eerder al vermeld hebben we onlangs 3 fruit smaken toegevoegd aan de collectie: Mango, Granaatappel en Fruit Cocktail, allemaal met echt vers fruit.

Alle smaken hebben minstens 20% echt fruitsap en geen toegevoegde kleurstoffen. De drankjes zitten in PET flesjes van 250ML.
TOP fruitsap drankjes zijn inmiddels een groot succes op de etnische markt in Nederland. Wij geloven dat deze fruitige sapjes een groot succes zullen worden in veel landen.

Wij verheugen ons erop dit in vele nieuwe landen op de markt te gaan zetten!

Contact: sales@oudeanfood.com